Άλλες Δραστηριότητες


Η ΝΟΣΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ Print E-mail
Μετά από τις δώδεκα παραστάσεις στη Λευκωσία, παρουσιάστηκε και στη  Λεμεσό στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ η παραγωγή του μονόπρακτου του Αντώνη Γεωργίου Η Νόσος με τη Λένια Σορόκου και τον Διομήδη Κουφτερό.
Read more...
 
ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ - "ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ" Print E-mail
H  ΕΘΑΛ παρουσιάζει το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ του
Τάκη Σαρρή στο έργο  «ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ»


 

Ένας ρακοσυλλέκτης μαζεύει διάφορα άχρηστα μικροαντικείμενα.
Προσπαθεί να παίξει με αυτά και σιγά-σιγά τους δίνει ζωή και δημιουργεί έναν δικό του κόσμο φυγής και ονείρου. Παίζει μαζί τους διάφορες ιστορίες.

Read more...
 
Θέατρο "Σταγόνες ζωής" - ΤΟ ΝΗΣΙ Print E-mail
Το Θέατρο «Σταγόνες Ζωής» συστάθηκε με σκοπό να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας με επιλεγμένο ποιοτικό ρεπερτόριο. Λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, και τα πιθανά έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε άπορες οικογένειες της χώρας μας.
Read more...
 
Συνάντηση με τον Νίκο Κούνδουρο Print E-mail

Η ΕΘΑΛ σε συνεργασία με το Εργαστήρι κινηματογραφικού σεναρίου και δραματουργίας του Άδωνη Φλωρίδη , φιλοξενεί έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες, τον

Νίκο Κούνδουρο
Read more...
 
Νεοέλληνες Λογοτέχνες (Α.Αποστολίδης, Π.Αγαπητός) Print E-mail

Αστυνομικό Μυθιστόρημα Μέρος Β’

 

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΕΘΑΛ  «Νεοέλληνες Λογοτέχνες», στον Τεχνοχώρο της Λεμεσού, μετά την περσινή επιτυχία της εκδήλωσης για το Αστυνομικό Μυθιστόρημα με καλεσμένους τους Πέτρο Μάρκαρη και Παναγιώτη Αγαπητό, ο κύκλος συνεχίζεται και φέτος με τους συγγραφείς Ανδρέα Αποστολίδη και Παναγιώτη Αγαπητό τη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009, στις 7μ.μ., πάντα με την στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 3 of 8