Άλλες Δραστηριότητες


Μαυρόασπροι ήχοι Print E-mail
Η ΕΘΑΛ παρουσίασε, στις 21 Οκτωβρίου 2009 στον Τεχνοχώρο της, τη συναυλία «Μαυρόασπροι Ήχοι».
Read more...
 
Βασίλης Γκουρογιάννης Print E-mail

Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Νεοέλληνες Λογοτέχνες η ΕΘΑΛ και ο ΟΠΕΚ, φιλοξένησαν στη Λεμεσό τον πεζογράφο Βασίλη Γκουρογιάννη, παρουσιάζοντας το νέο του μυθιστόρημα ‘Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή’.

Read more...
 
Η ομάδα One/Off στον Τεχνοχώρο Print E-mail

  (forget-me-not)

Εσύ πως θυμάσαι;

Η νέα θεατρική δουλειά της Ομάδας ONE/OFF ξεκίνησε με αφορμή τη συλλογή διηγημάτων του Κύπριου συγγραφέα Αντώνη Γεωργίου, «Γλυκιά Bloody Life». Στην πορεία, το έργο δημιουργήθηκε μέσα από τα βιώματα και τις ανησυχίες των συντελεστών του και αποτελεί την αναζήτηση της ταυτότητας μιας ολόκληρης γενιάς, με αφετηρία τη μνήμη.
Read more...
 
Φεστιβάλ Ιταλικού κινηματογράφου Print E-mail

«Κινηματογραφικές Μνήμες από τον

Marcello Mastroianni» στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ

 

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στη Κύπρο οργανώνει και φέτος τον ‘Ιταλικό Μήνα της Κύπρου'. Μια σειρά από πολιτιστικά γεγονότα, που σχεδιάζεται και οργανώνεται κάθε χρόνο από την Πρεσβεία της Ιταλίας, προκειμένου η Κυπριακή κοινωνία να έρθει σε επαφή με την Ιταλική κουλτούρα και καθημερινή ζωή της Ιταλίας. Συνεπώς, το 2010, η Πρεσβεία της Ιταλίας και η ΕΘΑΛ, συνεργάζονται συν-διοργανώνοντας ένα 3ήμερο Φεστιβάλ Ιταλικού κινηματογράφου με τίτλο «Κινηματογραφικές Μνήμες από τον Marcello Mastroianni», ενταγμένο στο ευρύτερο πρόγραμμα του ‘Ιταλικού Μήνα στην Κύπρο' το Μάιο του 2010.
Read more...
 
Ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Print E-mail

Σινεμά... στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ

 

Η ΕΘΑΛ, σε συνεργασία με την Ισπανική Πρεσβεία στην Κύπρο,  στα πλαίσια της Προεδρίας της Ισπανίας στη Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2010, διοργανώνει Τριήμερο Φεστιβάλ «Ιβηροαμερικάνικου» κινηματογράφου στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ από Πέμπτη 18 - Σάββατο 20 Μαρτίου, 2010.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 4 of 8